Gala Integrității – ediția a III-a, cu tema „Consilierul de etică/integritate în instituțiile publice – evoluție, impact și perspective”

     Cu prilejul apropierii Zilei Internaționale Anticorupție, Direcția de Integritate din cadrul Primăriei Municipiului București a organizat în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție, în data de 3 decembrie 2018, la ARCUB, cea de-a treia ediție a Galei Integrității.

     În continuarea tradiției și a bunei colaborări dintre cele două instituții, la gala derulată pentru al treilea an consecutiv, au participat reprezentanți ai D.G.A., P.M.B. și invitați speciali din instituții publice cu atribuții în domeniul anticorupție cu care Direcția de Integritate a colaborat de-a lungul acestui an, pentru a dezvolta un dialog pe tema „Consilierul de etică/integritate în instituțiile publice – evoluție, impact și perspective”.

     Pe agenda evenimentului s-au aflat subiecte de interes din domeniul de prevenire a corupției care privesc evoluțiile instituționale pentru implementarea Strategiei Naționale Anticorupție 2016-2020, implicarea consilierului de etică/integritate în activitățile de promovare integrității, precum și rolul său în cadrul oferit de SNA. Totodată, la această întâlnire, directorul Direcției de Integritate a prezentat atât evoluția direcției de la un an de când a fost înființată, cât și proiecțiile de viitor ale acesteia.

     În încheierea galei, pentru a încununa cu succes acest eveniment, au fost acordate diplome de merit consilierilor de integritate din cadrul Primăriei Municipiului București și ai subordonatelor acesteia, care au dat dovadă de consecvență, implicare și perseverență pe parcursul anului 2018, în implementarea Strategiei Naționale Anticorupție 2016-2020 și a fost prezentat un moment artistic susținut de trupa Strict Secret, formată din studenți ai “Academiei de Poliție Al. I. Cuza”.

Alte Imagini