Newsletter

Apariții în presă ale campaniei ”Acționăm împreună, rămânem separați”


Colaborarea Direcției de Integritate din cadrul Primăriei Municipiului București cu Facultatea de Litere a Universității din București, care a avut drept scop promovarea campaniei de conștientizare pentru menținerea distanței sociale, cu mesajul ”Acționăm împreună, rămânem separați”, campanie realizată de masteranzii anului I al programului ”Consultanță și Expertiză în Publicitate” al Facultății de Litere, a fost percepută ca un demers pozitiv și binevenit, în sprijinul cetățenilor.

Prin urmare, demersurile efectuate au fost evidențiate în presa locală. Totodată, campania promovată și colaborarea realizată a constituit un subiect de interes și la nivel internațional, pentru Asociația Europeană pentru Educație și Cercetare în Relații Publice (EUPRERA – European Public Relations Education and Research Association).

”The campaign was probably the most important academic project in the field of communication supporting a social cause, developed in partnership with a public institution, during the pandemic in Romania and it has been covered by Mediafax, one of the major national news agencies.”

După cum afirmă și Asociația Europeană pentru Educație și Cercetare în Relații Publice, campania a constituit probabil cel mai important proiect academic în domeniul comunicării care a susținut o cauză socială, dezvoltat în parteneriat cu o instituție publică în timpul pandemiei din România, fiind promovat și de către Mediafax, una dintre marile agenții naționale de știri.

Vezi mai jos articolele apărute în presa locală și pe site-ul euprera.org:


”Acționăm împreună, rămânem separați”, campanie realizată în colaborare cu programul ”Consultanță și Expertiză în Publicitate” al Facultății de Litere din Universitatea București


Direcția de Integritate, în colaborare cu Facultatea de Litere a Universității din București sprijină campania împotriva infecției cu virusul Covid-19, realizată de masteranzii anului I al programului ”Consultanță și Expertiză în Publicitate”.
Campania conține mesaje de informare și conștientizare adresate tuturor cetățenilor, fiind dedicată aplicării regulilor de prevenție impuse de autorități, cu scopul încetinirii răspândirii infecției cu noul coronavirus. ”Stai acasă, protejează-te pe tine și pe ceilalți”; ”Fiecare moment de izolare ne aduce mai aproape de a ne revedea”.
De asemenea, Direcția de Integritate a lansat campania de conștientizare către toți angajații Primăriei Municipiului București, reafirmându-și susținerea permanentă și disponibilitatea pentru dialog și sprijin, în scopul asigurării unui climat etic și de integritate în cadrul Primăriei Municipiului București.