Evenimente

Gala Integrității 2019 – ediția a IV-a, cu tema „Consilierul de etică/integritate – bune-practici”

În contextul Zilei Internaționale Anticorupție, Direcția de Integritate a organizat în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție, cea de-a patra ediție a Galei Integrității, eveniment dedicat consilierilor de etică/integritate de la nivelul instituțiilor publice locale și centrale. Evenimentul a avut loc în data de 9 decembrie 2019, la Centrul Cultural ARCUB.

Mai multe

Gala Integrității – ediția a III-a, cu tema „Consilierul de etică/integritate în instituțiile publice – evoluție, impact și perspective”

Cu prilejul apropierii Zilei Internaționale Anticorupție, Direcția de Integritate din cadrul Primăriei Municipiului București a organizat în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție, în data de 3 decembrie 2018, la ARCUB, cea de-a treia ediție a Galei Integrității.

Mai multe

Sesiune de instruire a Direcţiei Urbanism si Amenajarea Teritoriului

În data de 17.04.2018, în sala de Consiliu a Primăriei Muncipiului Bucureşti, a avut loc sesiunea de instruire a Direcţiei Generale Urbanism şi Amenajarea Teritoriului privind Strategia Naţională Anticorupţie 2016-2020, metodele de combatere a faptelor de corupţie, importanţa avertizorului în interes public, cât şi sfera conflictelor de interese şi incompatibilităţi.

Mai multe